Overslaan en naar de inhoud gaan
Roger Hiorns, A Retrospective view of the Pathway - foto © Tom Cornille

Plan je bezoek

 

Op twee locaties

COME CLOSER vindt plaats op twee locaties. In de groepstentoonstelling in het Middelheimmuseum ontdek je een veertigtal sculpturen, installaties en performances. De voorstellingen in DE SINGEL tasten de grenzen van de performance af. Deze praktische info helpt je bij het plannen van je bezoek. 

 

 

Heel de zomer lang

Je kan heel de zomer lang genieten van COME CLOSER, van 7 juni tot en met 29 september. Het museum met de tentoonstelling is alle dagen open, uitgezonderd maandag. In DE SINGEL kan je op verschillende data en uren voorstellingen bijwonen. Boek daarvoor best op voorhand je ticket.  

Vier performanceweekends in het museum

Tijdens de tentoonstelling organiseert het Middelheimmuseum vier (gratis) performanceweekends: één per maand. Op die weekends valt in het museum nog meer te beleven. Welkom!

  • 07.06 - 09.06.2024 
  • 06.07 - 07.07.2024 
  • 03.08 - 04.08.2024 
  • 31.08 - 01.09.2024 

 

Gratis of ticket?

De tentoonstelling en de performances in het Middelheimmuseum zijn gratis. Voor bepaalde performances moet je je vooraf inschrijven. Enkele voorstellingen in DE SINGEL zijn betalend. Ook voor de wandelgesprekken en de avonden in De Nor koop je op voorhand een ticket. De info en link vind je bij de activiteit.

 

Tip: breng 'oortjes' en/of picknick mee

Voor het kunstwerk A Walk In The Sculpture Park (2024) heb je oortjes of een koptelefoon nodig. Neem die best al mee van thuis. Als je er geen hebt, kan je er gratis ontlenen aan het bezoekerspaviljoen. Doe je mee aan één van de vier Monster School Picnics? Neem dan zelf een picknick mee met eten dat je kan delen met de andere deelnemers. 

 

Nieuwsbrief

Via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de laatste updates en nieuwtjes.