Overslaan en naar de inhoud gaan
One Two Three Swing! (Vordingborg, 2020) commissioned by Vordingborg-Vandhus, Permanent installation — foto © SUPERFLEX

Toegankelijkheid

 

Twee locaties

COME CLOSER vindt plaats in het Middelheimmuseum en in DE SINGEL.

Contact

Middelheimmuseum

Middelheimlaan 61
2020 Antwerpen
+32 3 288 33 60
middelheimmuseum@antwerpen.be 
www.middelheimmuseum.be 

open van dinsdag tot en met zondag
mei tot augustus: 10:00-20.00
september: 10:00-19:00

 

DE SINGEL

Desguinlei 25
2018 Antwerpen
+32 3 244 19 20 (algemeen)
+32 3 248 28 28 (tickets)
info@desingel.be 
tickets@desingel.be 
www.desingel.be 

 

 

Bereikbaarheid

Met de fiets of step
Veilige fietspaden in de buurt nodigen je uit om met de fiets of step naar het museum en DE SINGEL te komen. Je vindt fietsenstallingen aan verschillende ingangen van het museum. Op de campus heb je een grote overdekte stalling. 

 

Met de Velo deelfiets
Het station dichtst bij de hoofdingang van het museum vind je aan het kruispunt van de Middelheimlaan en de Beukenlaan (station 271). Aan de campus van DE SINGEL vind je Velo-station 013.
> Website Velo

 

Met de auto of bus
Bereken de vlotste route naar beide locaties op de website of app van Slim naar Antwerpen. Je kan gratis parkeren op de ruime parking aan de Beukenlaan, op 300m van de hoofdingang van het museum. Aan het kasteel zijn enkele parkeerplaatsen voor minder mobiele personen. DE SINGEL heeft een eigen betaalparking. Je kan ook gratis parkeren iets verderop de site. 

 

Meer over de bereikbaarheid 
Op de websites van beide organiserende partners vind je uitgebreider info. 

> Bereikbaarheid Middelheimmuseum
> Bereikbaarheid DE SINGEL

 

 

Toegankelijk voor iedereen

Bezoekerspaviljoen
Je bezoek aan de tentoonstelling start in het bezoekerspaviljoen. Daar vind je de gratis bezoekersgids, het museumplan, de programmakrantjes en alle andere info. Er zijn ook lockers en een waterpunt. Snuister zeker even rond in de museumshop.

 

Sanitair
In het Middelheimkasteel, boven het museumcafé MIKA, vind je sanitair. Tegenover het bezoekerspaviljoen is er een toilet voor minder mobiele bezoekers. Er zijn verzorgingstafels voor kleine kinderen en baby’s in het museumhart (bij het bezoekerspaviljoen) en in het collectiepaviljoen. 

 

Rolstoelen uitlenen
Op aanvraag staan twee rolstoelen ter beschikking. Reserveer die op voorhand via 03 288 33 60 of per mail. Het museum heeft ook een golfkarretje ter beschikking. Op één installatie na kan je de hele tentoonstelling bezoeken met rolstoel of buggy. 

 

Voorzieningen in DE SINGEL
Bovenop de basisvoorzieningen zijn er in DE SINGEL extra voorzieningen voor personen met een visuele of auditieve beperking.

 

Meer praktische info om je bezoek voor te bereiden en er het meeste uit te halen. In het Middelheimmuseum en in DE SINGEL.

Plan je bezoek