Overslaan en naar de inhoud gaan
Zuzanna Czebatul, Macromolecule Exploiting some Biological Target (EMPIRE / VAMPIRE), 2024 © The Artist - Photo: Léonard Pongo

Tijdens je bezoek

 

Programma

Bezoekersgids en online

In de gratis bezoekersgids, mee te nemen aan het bezoekerspaviljoen, vind je het programma en uitleg bij elk werk. Bij elk kunstwerk in de tentoonstelling staat een bordje. Scan de QR-code met je smartphone voor info over de kunstenaar en het werk.

 

Programmakranten 

Tijdens de vier performanceweekends vind je het overzicht van alle activiteiten, voorstellingen en performance in een krantje. Je vindt de krantjes aan het bezoekerspaviljoen.

 

Hosts tijdens de performanceweekends  

Tijdens de vier performanceweekends valt in het museum nog meer te beleven, op verschillende plekken tegelijkertijd. De hosts begeleiden je tijdens de performances en geven een antwoord op elke vraag. Je herkent hen aan hun COME CLOSER T-shirt. 

 

> 07.06 - 09.06.2024 
> 06.07 - 07.07.2024 
> 03.08 - 04.08.2024 
> 31.08 - 01.09.2024 

Rondleidingen

Wandelgesprek voor individuele bezoekers

De sculpturen, installaties en performances in de tentoonstelling nodigen uit om na te denken over de rollen die we spelen als museumbezoeker, maar ook in ons leven. In deze rondleiding kan je diverse rollen opnemen: van speelvogel tot filosoof, van expert tot voyeur. Welke rol kies je: ben je toeschouwer of poppenspeler? Solo, of deel van het geheel? Blijf je op afstand of duik je er middenin? Aan jou de keuze! 

  • op verschillende donderdagen en zondagen (zie programma)  
  • duur: ca. 2 uur   
  • prijs: 5 euro per ticket
  • reservatie en tickets: Experience Antwerp 

 

Rondleiding voor groepen   

Bezoek COME CLOSER in groep! Met je familie, je collega’s, je vrienden of met de klas. Een gids begeleidt je door de tentoonstelling en nodigt de groep uit om na te denken over de rollen die we spelen: in het museum, in het leven en misschien ook in de groep? 

  • vrij te boeken tijdens de openingstijden van het museum
  • duur: ca. 2 uur   
  • max. 15 personen per gids 
  • prijs: 120 euro per gids 
  • te boeken via: Experience Antwerp 

 

Close-ups voor individuele bezoekers

Samen met een gids bespreek je één specifiek werk uit de tentoonstelling, uitvoerig in close-up. Een prima start om daarna de andere werken van COME CLOSER te verkennen. De gratis close-ups worden elk weekend georganiseerd op vaste tijdstippen. Een gids haalt je op aan het bezoekerspaviljoen.  

 

Museumshop

Sluit de tentoonstelling af waar je begonnen bent. In het bezoekerspaviljoen vind je de museumshop met leuke goodies over de tentoonstelling en de collectie.

Meer praktische info om je bezoek voor te bereiden en er het meeste uit te halen. In het Middelheimmuseum en in DE SINGEL.

Plan je bezoek