Overslaan en naar de inhoud gaan
Kom mee picknicken met Monsters Assembly!

Schrijf je in voor de gratis Monster Picnics

01.06.2024

De Monsters School organiseert in juli vier (gratis) picknick-performances waarvoor ook jij bent uitgenodigd. Je krijgt er de kans om samen met de leden ervaringen en eten te delen. Alle aanwezigen samen vormen een ‘monsterlijk’ of ‘meer-dan-menselijk’ wezen: iets/iemand die voorbijgaat aan ‘de norm’. 

 

Monsters School 

Hoe kunnen mensen beter leren van elkaar? Dat onderzoeken Gosie Vervloessem, Leonardo Delogu en Carolina Mendonça tijdens een 30 dagen durende performance, samen met acht genodigden. In de Monsters School wisselen ze binnen een schoolse structuur hun eigen expertises uit. Ze onderzoeken daarbij nieuwe, lichamelijker dynamieken die de klassieke verhoudingen tussen leraar en leerling vervangen, zoals siësta-leessessies of yogalessen. Tijdens de Monsters Picnics delen ze hun ervaringen met jou ... en doen jullie er samen ook nieuwe op.   

 

Je kan je vanaf nu inschrijven

Je kan gratis deelnemen aan de Monster Picnics, na registratie. Bij elke activiteit vind je een registratieknop. De inschrijvingen zijn nu geopend. Neem op de picknick ook zelf wat te eten mee, dat je kan delen met de andere deelnemers.